Teräsrakenneurakointia Helsingissä ja muualla Etelä-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Makner Oy tekee teräsrakenneurakointia pitkää työkokemustaan käyttäen Helsingissä ja muualla Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Yritykseltämme saat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua

Makner Oy on toteuttanut teräsrakenteiden urakointia ja vaativia konstruktioita jo vuodesta 1994 asti. Voit siis taatusti luottaa asiantuntevaan ja osaavaan palveluumme. Toimintamme lähtökohdat ovat toimintavarmuus, hyvä työnlaatu sekä yhdessä sovitussa aikataulussa pysyminen. Palvelemme pääsääntöisesti yrityksiä, kuten rakennusliikkeitä ja kiinteistöjä Helsingissä sekä eri puolella Etelä-Suomea.

Soita ja kysy lisätietoja

Menestyvän yrityksen takana ovat osaavat työntekijät

Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät

Kokeneilla ja ammattitaitoisilla työntekijöillämme on kaikki asennustöissä tarvittavat tulityö- ja työturvallisuuskortit, hitsausluokkatodistukset sekä henkilökortit.

Luotettava Kumppani

Yrityksemme on mukana Luotettava Kumppani -palvelussa, joten kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet on meillä hyvin hoidettu.

Menestyvä yritys

Makner Oy on valittu Kauppalehden menestyjäyritykseksi vuonna 2015, ja vuonna 2009 saimme Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen vahvimmat -luottosertifikaatin korkean luottoluokituksemme ansiosta.

Kestävät metallirakenteet uudis- ja saneerauskohteisiin

Tarvitsetko kestäviä metallirakenteita uudisrakennuskohteeseesi Helsingissä tai muualla Etelä-Suomen alueella? Puuttuuko saneerauskohteestasi vielä vankat kantavat rakenteet? Meiltä voit tilata metallisia kantavia rakenteita niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

 

Valmistamiimme laadukkaisiin tuotteisiin kuuluu muun muassa:

  • rautarakenteet

  • konehuoneen portaat

  • konehuoneet

  • terassi- ja pihakaiteet

  • sisäkaiteet

  • kiinnityskonsolit

  • hissin vesisuojakaukalot

  • sisääntulokatokset

  • pyöräkatokset

  • palkkirakenteet

  • putkirakenteet.

Teemme myös rosteritöitä.

Meillä on ruostumattomalle teräkselle RST-, ja S355-perusteräkselle CE-merkintäoikeus SFS EM 1090-2 EXC-2- ja EXC-1-luokissa. Yrityksen työnjohdolla on hitsauskoordinoinnin IWS-pätevyydet.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista teräsrakenteiden urakointia tarvitset. Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla.

Yhteystiedot

Referenssit – tutustu asiakkaisiimme ja työkohteisiimme

Pitkän työuramme aikana olemme palvelleet merkittäviä suomalaisia yrityksiä. Niin pienet kuin suuretkin urakat toteutamme sujuvasti, kokeneen ammattilaisen varmuudella. Panostamme saumattomaan yhteistyöhön ja avoimeen kommunikaatioon.

Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi teräsrakenteiden urakoinnista. Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen ja räätälöimme palvelumme toiveidesi mukaan.

 

Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot